Actueel

Ondertussen

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van actuele zaken.
Houd deze pagina dus in de gaten.

Je treft hier informatie over recente- en aanstaande gebeurtenissen, events, stichtingsnieuws etcetera.

De 25 kunstenaars van 'Kunst op de Heuvelrug'.

07 september 2020

Nog de hele week hangen de grote afdrukken van de kunstwerken van de 25 deelnemende kunstenaars langs de weg. Heb jij ze al gezien? We hebben ze nog even op een rijtje gezet om het geheugen wat op te frissen. De extra afgedrukte posters werden vandaag opgehaald in Driebergen bij de Hoop&Koning. Op de foto Peter Borsje links en Maja van Eijndthoven, cultuurcoach UH en mediacoach Bibliotheek Z.O.U.T.
Rechts op de foto Arris Tijsseling.

Mooie actie 'Kunst op de Heuvelrug'

01 september 2020

Vanaf maandag 31 augustus wordt het speuren op de Heuvelrug. Op 25 billboards binnen de gemeente hangen tot 13 september grote posters met werken van 25 verschillende kunstenaars. ‘Kunst op de Heuvelrug’ is de titel van het project dat tot stand kwam in samenwerking met de gemeente, de bibliotheek en de bedrijven ESH Media en grafisch bureau de Hoop&Koning uit Driebergen.


3e editie Arte-e-Cultura krant verkrijgbaar

17 juni 2020

Afgelopen weken hebben wij (de redactie) weer keihard gewerkt om het derde exemplaar doorgang te kunnen laten vinden. Het was even spannend of dit allemaal wel door kon gaan i.v.m. de Corona Pandemi. Maar wij zijn zeer verheugd dat er weer een prachtig exemplaar verkrijgbaar is via de uitdeelpunten in onze regio. Wil jij ook uitdeelpunt zijn om de kunst en cultuur in de regio te promoten via onze krant? Ga naar het contactformulier en meld je aan.

Lancering 1e editie Arte e Cultura krant

08 november 2019

Op 8 november vond de lancering plaats van de 1e editie van onze krant. In het Parkhuys Rosarium te Doorn overhandigde Burgemeester Frits Naafs van gemeente Utrechtse Heuvelrug het eerste exemplaar aan Martijn Versteeg uit Overberg, deelnemer aan het tv programma sterren op het doek. Kunstenaars, galeriehouders, adverteerders, cultuurliefhebbers en belangstellenden waren erbij aanwezig.

(foto's impressie: Cees Keur)

Open podium Cultuurhoek Driebergen

24 november 2019

Elke laatste zondagmiddag van de maand, met uitzondering van de schoolvakanties (december 2019 en april, juli, augustus en december 2020), is er een Open Podium in de CultuurHoek te Driebergen

Je kunt ons volgen via facebook en instagram.
Dit stellen wij zeer op prijs.

Contact

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
06 - 14 23 96 42 (Wim de Hoop)

ontwerp en realisatie:  dehoopenkoning.nl