Actueel

Ondertussen

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van actuele zaken.
Houd deze pagina dus in de gaten.

Je treft hier informatie over recente- en aanstaande gebeurtenissen, events, stichtingsnieuws etcetera.

3e editie Arte-e-Cultura krant verkrijgbaar

17 juni 2020

Afgelopen weken hebben wij (de redactie) weer keihard gewerkt om het derde exemplaar doorgang te kunnen laten vinden. Het was even spannend of dit allemaal wel door kon gaan i.v.m. de Corona Pandemi. Maar wij zijn zeer verheugd dat er weer een prachtig exemplaar verkrijgbaar is via de uitdeelpunten in onze regio. Wil jij ook uitdeelpunt zijn om de kunst en cultuur in de regio te promoten via onze krant? Ga naar het contactformulier en meld je aan.

Lancering 1e editie Arte e Cultura krant

08 november 2019

Op 8 november vond de lancering plaats van de 1e editie van onze krant. In het Parkhuys Rosarium te Doorn overhandigde Burgemeester Frits Naafs van gemeente Utrechtse Heuvelrug het eerste exemplaar aan Martijn Versteeg uit Overberg, deelnemer aan het tv programma sterren op het doek. Kunstenaars, galeriehouders, adverteerders, cultuurliefhebbers en belangstellenden waren erbij aanwezig.

(foto's impressie: Cees Keur)

Open podium Cultuurhoek Driebergen

24 november 2019

Elke laatste zondagmiddag van de maand, met uitzondering van de schoolvakanties (december 2019 en april, juli, augustus en december 2020), is er een Open Podium in de CultuurHoek te Driebergen

Je kunt ons volgen via facebook en instagram.
Dit stellen wij zeer op prijs.

Contact

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
06 - 14 23 96 42 (Wim de Hoop)

ontwerp en realisatie:  dehoopenkoning.nl