Krant in beeld

Onze krant in beeld

Op deze pagina kun je zien welke nummers er ondertussen verschenen zijn.
Maak je keuze en blader em lekker door.

Uitgave nr. 10  Arte e Cultura krant

September 2022

Nummer 10 van deze fraaie krant is te verkrijgen bij de afhaalpunten. In 2019 starten we met het eerste nummer en zie hier wat een mooie serie van 10 we al hebben liggen. Ook dit nummer weer met een omkeerbijlage over 150 jaar Mondriaan. Inspirerende verhalen over bijvoorbeeld heggen vlechten maar ook achtergronden over Catharina van Alexandrië in de grote kerk te Driebergen. Veel cultureel nieuws en agendaitems. Musea's en fraaie exposities in Midden Nederland. Ga jouw exemplaar halen.

Uitgave nr. 09  Arte e Cultura krant

Juni 2022

Het culturele seizoen is in volle hevigheid losgebartsten en dat zie je terug in deze nieuwe uitgave vol met kunst en cultuur uit de regio. Een heerlijke mix van mooie monumenten, exposities, het kunstevent op Landgoed Zonheuvel, de vaste columns en de agenda. Haal de krant op bij 1 van de uitdeelpunten bij jou in de buurt. Kijk op afhaalpunten.

Uitgave nr. 08  Arte e Cultura krant

Maart 2022

Yes er ligt weer een nieuwe krant bij alle afhaalpunten (zie de afhaalpunten pagina). Dit keer een exemplaar van maar liefst 40 pagina's waaronder een omkeerkatern met een special over Mondriaan 150 jaar. Ga em snel halen voor het vinden van mooie verhalen, fijne expo's en veel nieuws op het gebied van kunst en cultuur in Midden Nederland. Heerlijk dat alles weer open is en we weer kunnen kijken, bewonderen of ons laten inspireren.

Uitgave nr. 07  Arte e Cultura krant

November 2021

In dit nieuwe nummer weer een gevarieerd aanbod van kunst en cultuur uit de regio midden Nederland. 
Een mooi artikel over een bijzondere gevelreclame, boekennieuws, veel expo nieuws en de vaste columns uiteraard. Veel leesplezier.

Uitgave nr. 06  Arte e Cultura krant

Augustus 2021

En ja hoor daar is nummer zes die alweer klaarligt bij alle afhaalpunten in de regio. Kijk op deze site waar bij jou in de buurt de krant af te halen is.
Ook in dit nieuwe nummer tref je een mooie mix van kunst en cultuur, achtergrondverhalen en exposities. Lees en bekijk die krant!

Uitgave nr. 05  Arte e Cultura krant

Mei 2021

Nummer vijf is imiddels met wat vertraging te verkrijgen via 1 van de afhaalpunten vermeld op deze website. Het heeft even geduurd vooral door alle toestanden rondom COVID. Echter ook dit nummer is alweer dikker als  het voorgaande. We zijn lekker bezig. Blijf ons s.v.p. voorzien van leuke, mooie interessante kunt- en cultuurzaken.

Uitgave nr. 04  Arte e Cultura krant

Oktober 2020

Het vierde nummer van Arte-e-Cultura ligt klaar bij de uitdeelpunten. Jaargang 1 van deze krant is een feit! Maar liefst 28 pagina's dik.
Ook in de nieuwe jaargang willen wij graag mooie kunst- en cultuuruitingen promoten. Dus weet jij of ben jij een kunstenaar en wil je graag in deze krant of heb jij iets moois op cultuurgebied te bieden? Laat het ons weten.

Uitgave nr. 03  Arte e Cultura krant

juni 2020

Het derde nummer van Arte-e-Cultura ligt klaar bij de uitdeelpunten. Interviews, boeken, achtergrondverhalen en meer moois in dit nummer. Een interessant artikel over het zwerfsteneneiland bij Maarn. Het streekverhaal, ditmaal over kersen eten en ontluikende liefde. Een illustrator uit Utrecht. Exposities en meer.

Uitgave nr. 02  Arte e Cultura krant

februari 2020

Nummer 2 uit de serie. Prachtige verhalen van kunstenaars, bijzondere locaties en bijzondere mensen. Lees bijvoorbeeld over het dagelijks leven van een schaapherder. Of over de bouw van een heus vikingschip.

Uitgave nr. 01  Arte e Cultura krant

november 2019

In dit eerste nummer een kennismaking met wat wij doen en de eerste deelnemers met mooie verhalen en advertenties. Bijvoorbeeld de geschiedenis van de Londotuin of het verhaal van een vrijwilliger op een kasteel. 

Je kunt ons volgen via facebook en instagram.
Dit stellen wij zeer op prijs.

Contact

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
06 - 14 23 96 42 (Wim de Hoop)

ontwerp en realisatie:  dehoopenkoning.nl