Krant in beeld

Onze krant in beeld

Op deze pagina kun je zien welke nummers er ondertussen verschenen zijn.
Maak je keuze en blader em lekker door.

Uitgave nr. 04  Arte e Cultura krant

Oktober 2020

Het vierde nummer van Arte-e-Cultura ligt klaar bij de uitdeelpunten. Jaargang 1 van deze krant is een feit! Maar liefst 28 pagina's dik.
Ook in de nieuwe jaargang willen wij graag mooie kunst- en cultuuruitingen promoten. Dus weet jij of ben jij een kunstenaar en wil je graag in deze krant of heb jij iets moois op cultuurgebied te bieden? Laat het ons weten.

Uitgave nr. 03  Arte e Cultura krant

juni 2020

Het derde nummer van Arte-e-Cultura ligt klaar bij de uitdeelpunten. Interviews, boeken, achtergrondverhalen en meer moois in dit nummer. Een interessant artikel over het zwerfsteneneiland bij Maarn. Het streekverhaal, ditmaal over kersen eten en ontluikende liefde. Een illustrator uit Utrecht. Exposities en meer.

Uitgave nr. 02  Arte e Cultura krant

februari 2020

Nummer 2 uit de serie. Prachtige verhalen van kunstenaars, bijzondere locaties en bijzondere mensen. Lees bijvoorbeeld over het dagelijks leven van een schaapherder. Of over de bouw van een heus vikingschip.

Uitgave nr. 01  Arte e Cultura krant

november 2019

In dit eerste nummer een kennismaking met wat wij doen en de eerste deelnemers met mooie verhalen en advertenties. Bijvoorbeeld de geschiedenis van de Londotuin of het verhaal van een vrijwilliger op een kasteel. 

Je kunt ons volgen via facebook en instagram.
Dit stellen wij zeer op prijs.

Contact

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
06 - 14 23 96 42 (Wim de Hoop)

ontwerp en realisatie:  dehoopenkoning.nl